
Մյուլլյուն Փարաս
Հիմնադրվել է Ֆինլանդիայում
Ընկերության հիմնադրման տարեթիվ` 1928թ.
Myllyn Paras («Մյուլլյուն Փարաս») ընտանեկան ընկերության պատմությունը սկսվել է 1928 թվականին ֆինլանդիայում, որտեղ տեղացի ֆերմերները միավորվել էին՝ վարսակից արտադրանք ստանալու համար: Այսօր «Մյուլլյուն Փարաս» ընկերությունն արտադրում է վարսակի փաթիլներ, նաև, Ռուսաստանում` սեփական բրենդի ներքո, պահպանելով ֆիննական ավանդույթներն ու պահանջները և մատակարարում ԱՊՀ երկրներ:
Ընկերությունը, պարբերաբար, զարգացնում և ձևափոխում է ապրանքատեսականիները, ինչպես նաև, փնտրում է հատիկեղենի տեսականու կիրառման տարբեր եղանակներ՝ պահպանելով ավանդական ֆիննական որակը: «Մյուլլյուն Փարաս» ապրանքանիշի ապրանքախմբերը ներկայացված են հետևյալ ենթաապրանքանիշերի ներքո՝ «1928», «Տիգրյոնոկ», «Բիո-Բիո»:
Ապրանքատեսականու մրցակցային առավելություններն են՝
- Օգտագործվում է միայն բարձրորակ հումք:
- Ժամանակակից սարքավորումները և որակի վերահսկման և հումքի մաքրման բազմաստիճանային համակարգը թույլ է տալիս մաքրել փաթիլները առանց քիմիական մշակման:
- Ժամանակակից և վառ փաթեթավորումը սպառողի ուշադրությունն է գրավում:
- Շիլաների մեջ օգտագործվում է բարձրորակ և օգտակար հատկություններ պարունակող հատապտուղներ ու մրգեր:
Տեղեկատվության աղբյուրը և մանրամասները ընկերության պաշտոնական կայքում՝  https://www.myllynparas.ru/
«1928»
1928 թվականից ի վեր Myllyn Paras ընտանեկան ընկերությունը պահպանում է ավանդական ֆիննական որակը: 90 տարվա փորձը թույլ է տվել ստեղծել էկոլոգիապես մաքուր արտադրանքի լայն տեսականի: Փաթիլները պատրաստված են բարձրորակ վարսակի ամբողջական հատիկներից՝ հատուկ տեխնոլոգիայով, որը թույլ է տալիս պահպանել արտադրանքի խոշոր կառուցվածքը։ Հենց դրա շնորհիվ, արտադրանքն ավելի դանդաղ է մարսվում՝ երկարատև էներգիա մատակարարելով օրգանիզմին և պահպանելով հագեցվածության զգացումը, ինչն օգնում է վերահսկել քաշը։
 ՀԵՐԿՈՒԼԵՍ վարսակի խոշոր փաթիլներ 500գՍեղմեք մեծացնելու համար ՀԵՐԿՈՒԼԵՍ վարսակի խոշոր փաթիլներ 500գՍեղմեք մեծացնելու համար - Փաթիլները պատրաստված են բարձրորակ վարսակի ամբողջական հատիկներից։ Ապրանքը պարունակում է մեծ քանակությամբ վարսակի լուծվող սննդային բջջանյութ` β-գլյուկան, որը հեշտությամբ մարսվում է՝ հավասարաչափ էներգիա մատակարարելով օրգանիզմին և առաջացնելով հագեցվածության զգացում: - Արտադրող - «Կոլոս-Էքսպրես» ՍՊԸ («Մյուլլյուն Պարաս» ընկ. խմբի անդամ): - Ապրանքային նշան - Մյուլլյուն փարաս - Տեսակ - Փաթիլներ Հերկուլես - Պատրաստման եղանակը - 1 չափաբաժին՝ ½ բաժակ (100 մլ) Հերկուլես, 1 1/3 - 1 2/3 բաժակ (260-330 մլ) ջուր կամ կաթ: Եռացնել ջուրը (կաթը), հերկուլեսը լցնել եռացող հեղուկի մեջ և եփել 15 րոպե՝ երբեմն խառնելով: - Արտադրանքի մեկ միավորի քաշը - 500գ - Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/ - Սպիտակուցներ - 5 գ - Ճարպեր - 2,5 գ - Ածխաջրեր - 25 գ - Էներգետիկ արժեքը` - 140 Կկալ - Պիտանելիության ժամկետ և պահպ. պայմանները - 16 ամիս: Պահել 20°С-ից ոչ բարձր ջերմաստիճանի և 75%-ից ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում - Արտադրող երկիր - Ռուսաստան 
 Արագ եփվող վարսակի փաթիլներ 500գՍեղմեք մեծացնելու համար Արագ եփվող վարսակի փաթիլներ 500գՍեղմեք մեծացնելու համար - Արագ եփվող վարսակի փաթիլները պատրաստված են բարձրորակ վարսակի ամբողջական հատիկներից։ Խոշոր հատիկները հատուկ մշակմամբ մանրացվում են մանր փաթիլների, առանց հավելումների և կոնսերվանտների: Ապրանքը պարունակում է մեծ քանակությամբ վարսակի լուծվող սննդային բջջանյութ` β-գլյուկան, որը հեշտությամբ մարսվում է՝ հավասարաչափ էներգիա մատակարարելով օրգանիզմին և առաջացնելով հագեցվածության զգացում: - Արտադրող - «Կոլոս-Էքսպրես» ՍՊԸ («Մյուլլյուն Պարաս» ընկ. խմբի անդամ): - Ապրանքային նշան - Մյուլլյուն փարաս «1928» - Տեսակ - Արագ եփվող վարսակի փաթիլներ - Պատրաստման եղանակը - 1 չափաբաժին 40գ՝ 2/3 բաժակ (130 մլ) վարսակ, 1 բաժակ (200 մլ) ջուր կամ կաթ: Եռացնել ջուրը (կաթը), փաթիլները լցնել եռացող հեղուկի մեջ և եփել 1 րոպե՝ երբեմն խառնելով: - Արտադրանքի մեկ միավորի քաշը - 500գ - Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/ - Սպիտակուցներ - 5 գ - Ճարպեր - 2,5 գ - Ածխաջրեր - 25 գ - Էներգետիկ արժեքը` - 140 Կկալ - Պիտանելիության ժամկետ և պահպ. պայմանները - 16 ամիս: Պահել 20°С-ից ոչ բարձր ջերմաստիճանի և 75%-ից ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում - Արտադրող երկիր - Ռուսաստան 
 Արագ եփվող վարսակի փաթիլներ 350գՍեղմեք մեծացնելու համար Արագ եփվող վարսակի փաթիլներ 350գՍեղմեք մեծացնելու համար - Արագ եփվող վարսակի փաթիլները պատրաստված են բարձրորակ վարսակի ամբողջական հատիկներից։ Խոշոր հատիկները հատուկ մշակմամբ մանրացվում են մանր փաթիլների, առանց հավելումների և կոնսերվանտների: Ապրանքը պարունակում է մեծ քանակությամբ վարսակի լուծվող սննդային բջջանյութ` β-գլյուկան, որը հեշտությամբ մարսվում է՝ հավասարաչափ էներգիա մատակարարելով օրգանիզմին և առաջացնելով հագեցվածության զգացում: - Արտադրող - «Կոլոս-Էքսպրես» ՍՊԸ («Մյուլլյուն Պարաս» ընկ. խմբի անդամ): - Ապրանքային նշան - Մյուլլյուն փարաս «1928» - Տեսակ - Արագ եփվող վարսակի փաթիլներ - Պատրաստման եղանակը - 1 չափաբաժին 40գ՝ 2/3 բաժակ (130 մլ) վարսակ, 1 բաժակ (200 մլ) ջուր կամ կաթ: Եռացնել ջուրը (կաթը), փաթիլները լցնել եռացող հեղուկի մեջ և եփել 1 րոպե՝ երբեմն խառնելով: - Արտադրանքի մեկ միավորի քաշը - 350գ - Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/ - Սպիտակուցներ - 5 գ - Ճարպեր - 2,5 գ - Ածխաջրեր - 25 գ - Էներգետիկ արժեքը` - 140 Կկալ - Պիտանելիության ժամկետ և պահպ. պայմանները - 16 ամիս: Պահել 20°С-ից ոչ բարձր ջերմաստիճանի և 75%-ից ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում - Արտադրող երկիր - Ռուսաստան 
 4 հացահատիկի փաթիլներ 500գՍեղմեք մեծացնելու համար 4 հացահատիկի փաթիլներ 500գՍեղմեք մեծացնելու համար - Արտադրանքը բաղկացած է ցորենի, տարեկանի, գարու և վարսակի ամբողջական հատիկներից ստացված փաթիլներից՝ առանց որևէ օժանդակ հավելումների: Տարեկանի փաթիլները, որոնք գերակշռում են արտադրանքի բաղադրության մեջ, ապահովում են սննդային մանրաթելերի բարձր պարունակություն, որոնք դրական են ազդում նյութափոխանակության վրա, նվազեցնում և պահպանում են արյան մեջ խոլեստերինի նորմալ մակարդակը: - Արտադրող - «Կոլոս-Էքսպրես» ՍՊԸ («Մյուլլյուն Պարաս» ընկ. խմբի անդամ): - Ապրանքային նշան - Մյուլլյուն փարաս «1928» - Տեսակ - 4 հացահատիկի փաթիլներ - Պատրաստման եղանակը - 1 չափաբաժին՝ 2/3 բաժակ (130 մլ) փաթիլներ, 1 1/3 - 1 2/3 բաժակ (260-330 մլ) ջուր կամ կաթ: Եռացնել ջուրը (կաթը), փաթիլները լցնել եռացող հեղուկի մեջ և եփել 3 րոպե՝ երբեմն խառնելով: - Արտադրանքի մեկ միավորի քաշը - 500գ - Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/ - Սպիտակուցներ - 4.5 գ - Ճարպեր - 1 գ - Ածխաջրեր - 24 գ - Էներգետիկ արժեքը` - 130 Կկալ - Պիտանելիության ժամկետ և պահպ. պայմանները - 16 ամիս: Պահել 20°С-ից ոչ բարձր ջերմաստիճանի և 75%-ից ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում - Արտադրող երկիր - Ռուսաստան 
 Վարսակի և հնդկաձավարի փաթիլներ 300գՍեղմեք մեծացնելու համար Վարսակի և հնդկաձավարի փաթիլներ 300գՍեղմեք մեծացնելու համար - Վարսակի և հնդկաձավարի ամբողջական հատիկների մանրակրկիտ մշակմամբ ստացված փաթիլների խառնուրդ է՝ առանց հավելումների և կոնսերվանտների: Նրանց Շիլան համեղ է ու սննդարար։ - Արտադրող - «Կոլոս-Էքսպրես» ՍՊԸ («Մյուլլյուն Պարաս» ընկ. խմբի անդամ): - Ապրանքային նշան - Մյուլլյուն փարաս «1928» - Տեսակ - Վարսակի և հնդկաձավարի փաթիլներ - Պատրաստման եղանակը - 1 չափաբաժին 40գ՝ 1/2 բաժակ (100 մլ) փաթիլներ, 1 1/4- 1 1/2 բաժակ (250-300 մլ) ջուր կամ կաթ: Եռացնել ջուրը (կաթը), փաթիլները լցնել եռացող հեղուկի մեջ և եփել 3 րոպե՝ երբեմն խառնելով: - Արտադրանքի մեկ միավորի քաշը - 300գ - Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/ - Սպիտակուցներ - 5 գ - Ճարպեր - 2 գ - Ածխաջրեր - 24 գ - Էներգետիկ արժեքը` - 140 Կկալ - Պիտանելիության ժամկետ և պահպ. պայմանները - 16 ամիս: Պահել 20°С-ից ոչ բարձր ջերմաստիճանի և 75%-ից ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում - Արտադրող երկիր - Ռուսաստան 
 Հնդկաձավարի փաթիլներ 400գՍեղմեք մեծացնելու համար Հնդկաձավարի փաթիլներ 400գՍեղմեք մեծացնելու համար - Հնդկաձավարի փաթիլները ամբողջական հնդկաձավարի հատիկների մանրակրկիտ մշակման արդյունք են։ Մաքրված և շոգեխաշած վիճակում հարթեցվում են բարակ փաթիլների՝ առանց հավելումների և կոնսերվանտների։ - Արտադրող - «Կոլոս-Էքսպրես» ՍՊԸ («Մյուլլյուն Պարաս» ընկ. խմբի անդամ): - Ապրանքային նշան - Մյուլլյուն փարաս «1928» - Տեսակ - հնդկաձավարի փաթիլներ - Պատրաստման եղանակը - 1 չափաբաժին 40գ՝ 1/3 բաժակ (60 մլ) փաթիլներ, 1 - 1 1/3 բաժակ (200-260 մլ) ջուր կամ կաթ: Եռացնել ջուրը (կաթը), փաթիլները լցնել եռացող հեղուկի մեջ և եփել 3 րոպե՝ երբեմն խառնելով: - Արտադրանքի մեկ միավորի քաշը - 400գ - Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/ - Սպիտակուցներ - 5 գ - Ճարպեր - 1,5 գ - Ածխաջրեր - 23 գ - Էներգետիկ արժեքը` - 120 Կկալ - Պիտանելիության ժամկետ և պահպ. պայմանները - 16 ամիս: Պահել 20°С-ից ոչ բարձր ջերմաստիճանի և 75%-ից ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում - Արտադրող երկիր - Ռուսաստան 
 Վարսակի թեփ 400գՍեղմեք մեծացնելու համար Վարսակի թեփ 400գՍեղմեք մեծացնելու համար - Վարսակի թեփը պատրաստվում է վարսակի ամբողջական հատիկների արտաքին շերտերից՝ օգտագործելով հատուկ տեխնոլոգիա, որի շնորհիվ արտադրանքը պարունակում է 2 անգամ ավելի շատ սննդային բջջանյութ β-գլյուկան՝ ի համեմատ լուծվող վարսակի հետ։ Լուծվող սննդային մանրաթելերի վարսակի β-գլյուկանը դրական է ազդում նյութափոխանակության վրա՝ նվազեցնում և պահպանում է արյան մեջ խոլեստերինի նորմալ մակարդակը, կայունացնում է արյան շաքարի մակարդակը ուտելուց հետո, ինչը թույլ է տալիս վերահսկել քաշը; նպաստում է ճիշտ մարսողությանը, բարելավում է աղեստամոքսային տրակտի ֆունկցիոնալ վիճակը։ - Արտադրող - «Կոլոս-Էքսպրես» ՍՊԸ («Մյուլլյուն Պարաս» ընկ. խմբի անդամ): - Ապրանքային նշան - Մյուլլյուն փարաս «1928» - Տեսակ - Վարսակի թեփ - Պատրաստման եղանակը - 1 թեյի գդալ վարսակի թեփը լցնել եռման ջրի մեջ և թողնել 20-30 րոպե, ապա քամել հեղուկը։ - Արտադրանքի մեկ միավորի քաշը - 400գ - Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/ - Սպիտակուցներ - 5,5 գ - Ճարպեր - 2,5 գ - Ածխաջրեր - 13 գ - Էներգետիկ արժեքը` - 110 Կկալ - Պիտանելիության ժամկետ և պահպ. պայմանները - 16 ամիս: Պահել 20°С-ից ոչ բարձր ջերմաստիճանի և 75%-ից ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում - Արտադրող երկիր - Ռուսաստան 
 Բրնձի փաթիլներ 400գ Սեղմեք մեծացնելու համար Բրնձի փաթիլներ 400գ Սեղմեք մեծացնելու համար - Բրնձի փաթիլները պատրաստվում են բարձրորակ բրնձի ամբողջական հատիկներից, նախապես մաքրվում և հարթեցվում են առանց հավելումների կամ կոնսերվանտների օգտագործման: - Արտադրող - «Կոլոս-Էքսպրես» ՍՊԸ («Մյուլլյուն Պարաս» ընկ. խմբի անդամ): - Ապրանքային նշան - Մյուլլյուն փարաս «1928» - Տեսակ - Բրնձի փաթիլներ 400գ - Պատրաստման եղանակը - 1 չափաբաժին 40գ՝ 1/3 բաժակ (60 մլ) փաթիլներ, 1 բաժակ (200 մլ) ջուր կամ կաթ: Եռացնել ջուրը (կաթը), փաթիլները լցնել եռացող հեղուկի մեջ և եփել 3 րոպե՝ երբեմն խառնելով: - Արտադրանքի մեկ միավորի քաշը - 400գ - Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/ - Սպիտակուցներ - 7 գ - Ճարպեր - 1 գ - Ածխաջրեր - 74 գ - Էներգետիկ արժեքը` - 330 Կկալ - Պիտանելիության ժամկետ և պահպ. պայմանները - 16 ամիս: Պահել 20°С-ից ոչ բարձր ջերմաստիճանի և 75%-ից ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում - Արտադրող երկիր - Ռուսաստան 
«Տիգրյոնոկ» շիլաներ
«Տիգրյոնոկ» շիլաներն առողջ սննդակարգի հիմքն են՝ ընտանիքի բոլոր անդամների համար: Խնամքով մշակված փաթիլների շնորհիվ շիլան նուրբ է և փափուկ: Սննդային մանրաթելերի բարձր պարունակությունը նպաստում է մարսողությանն ու լավ տրամադրությանը: Օրգանիզմին երկար ժամանակ էներգիա և հագեցվածության զգացում է ապահովում։
 Վարսակի շիլա 500գՍեղմեք մեծացնելու համար Վարսակի շիլա 500գՍեղմեք մեծացնելու համար - Վարսակի շիլան պատրաստված է բարձրորակ վարսակի ամբողջական հատիկի նուրբ փաթիլներից:Նուրբ մշակված փաթիլների շնորհիվ շիլայի բաղադրությունը ստացվում է նուրբ և փափուկ: Սննդային մանրաթելերի (β-գլյուկան) բարձր պարունակությունը նպաստում է ճիշտ մարսողությանն ու լավ տրամադրությանը, երկար ժամանակ հաղորդում է հագեցվածության զգացում։ - Արտադրող - «Կոլոս-Էքսպրես» ՍՊԸ («Մյուլլյուն Պարաս» ընկ. խմբի անդամ): - Ապրանքային նշան - Մյուլլյուն փարաս «Տիգրյոնոկ» - Տեսակ - Վարսակի շիլա - Պատրաստման եղանակը - 1 չափաբաժին 40գ՝ 1/2 բաժակ (100 մլ) վարսակի խառնուրդ, 1 բաժակ (200 մլ) ջուր կամ կաթ: Եռացնել ջուրը (կաթը), փաթիլները լցնել եռացող հեղուկի մեջ և եփել 1 րոպե՝ երբեմն խառնելով: - Արտադրանքի մեկ միավորի քաշը - 500գ - Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/ - Սպիտակուցներ - 12 գ - Ճարպեր - 6 գ - Ածխաջրեր - 62 գ - Էներգետիկ արժեքը` - 350 Կկալ - Պիտանելիության ժամկետ և պահպ. պայմանները - 16 ամիս: Պահել 20°С-ից ոչ բարձր ջերմաստիճանի և 75%-ից ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում - Արտադրող երկիր - Ռուսաստան 
 4 հացահատիկի շիլա 300գՍեղմեք մեծացնելու համար 4 հացահատիկի շիլա 300գՍեղմեք մեծացնելու համար - 4 հացահատիկի շիլան պատրաստված է տարեկանի, ցորենի, վարսակի և գարու բարձրորակ ամբողջական հատիկների հարթեցված բարակ փաթիլներից։ Շիլայի խտությունը նուրբ և փափուկ է՝ խնամքով մշակված փաթիլների շնորհիվ։ Տարեկանի փաթիլները, որոնք գերակշռում են արտադրանքի բաղադրության մեջ, ապահովում են սննդային մանրաթելերի բարձր պարունակություն, ինչը նպաստում է պատշաճ մարսողությանը և լավ տրամադրությանը, երկար ժամանակ ապահովում է հագեցվածության զգացում: - Արտադրող - «Կոլոս-Էքսպրես» ՍՊԸ («Մյուլլյուն Պարաս» ընկ. խմբի անդամ): - Ապրանքային նշան - Մյուլլյուն փարաս «Տիգրյոնոկ» - Տեսակ - 4 հացահատիկի շիլա - Պատրաստման եղանակը - 1 չափաբաժին 40գ՝ 1/2 բաժակ (100 մլ) շիլայի խառնուրդ, 1 բաժակ (200 մլ) ջուր կամ կաթ: Եռացնել ջուրը (կաթը), փաթիլները լցնել եռացող հեղուկի մեջ և եփել 1 րոպե՝ երբեմն խառնելով: - Արտադրանքի մեկ միավորի քաշը - 300գ - Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/ - Սպիտակուցներ - 11 գ - Ճարպեր - 3 գ - Ածխաջրեր - 61 գ - Էներգետիկ արժեքը` - 320 Կկալ - Պիտանելիության ժամկետ և պահպ. պայմանները - 16 ամիս: Պահել 20°С-ից ոչ բարձր ջերմաստիճանի և 75%-ից ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում - Արտադրող երկիր - Ռուսաստան 
 Հնդկաձավարի շիլա 400գՍեղմեք մեծացնելու համար Հնդկաձավարի շիլա 400գՍեղմեք մեծացնելու համար - 4 հացահատիկի շիլան պատրաստված է տարեկանի, ցորենի, վարսակի և գարու բարձրորակ ամբողջական հատիկների հարթեցված բարակ փաթիլներից։ Շիլայի խտությունը նուրբ և փափուկ է՝ խնամքով մշակված փաթիլների շնորհիվ։ Տարեկանի փաթիլները, որոնք գերակշռում են արտադրանքի բաղադրության մեջ, ապահովում են սննդային մանրաթելերի բարձր պարունակություն, ինչը նպաստում է պատշաճ մարսողությանը և լավ տրամադրությանը, երկար ժամանակ ապահովում է հագեցվածության զգացում: - Արտադրող - «Կոլոս-Էքսպրես» ՍՊԸ («Մյուլլյուն Պարաս» ընկ. խմբի անդամ): - Ապրանքային նշան - Մյուլլյուն փարաս «Տիգրյոնոկ» - Տեսակ - Հնդկաձավարի շիլա - Պատրաստման եղանակը - 1 չափաբաժին 40գ՝ 1/2 բաժակ (100 մլ) շիլայի խառնուրդ, 3/4 բաժակ (150 մլ) ջուր կամ կաթ: Եռացնել ջուրը (կաթը), փաթիլները լցնել եռացող հեղուկի մեջ և եփել 1 րոպե՝ երբեմն խառնելով: - Արտադրանքի մեկ միավորի քաշը - 400գ - Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/ - Սպիտակուցներ - 13 գ - Ճարպեր - 3.5 գ - Ածխաջրեր - 57 գ - Էներգետիկ արժեքը` - 310 Կկալ - Պիտանելիության ժամկետ և պահպ. պայմանները - 16 ամիս: Պահել 20°С-ից ոչ բարձր ջերմաստիճանի և 75%-ից ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում - Արտադրող երկիր - Ռուսաստան 
 Բրնձի շիլա 400գՍեղմեք մեծացնելու համար Բրնձի շիլա 400գՍեղմեք մեծացնելու համար - Բրնձի շիլան պատրաստվում է բարձրորակ բրնձի հատիկներից՝ հարթեցված նուրբ փաթիլներով: Նուրբ և փափուկ է՝ խնամքով մշակված փաթիլների շնորհիվ: Սննդային մանրաթելերի բարձր պարունակությունը նպաստում է ճիշտ մարսողությանն ու լավ տրամադրությանը, տալիս է էներգիա և երկար ժամանակ հագեցվածության զգացում։ - Արտադրող - «Կոլոս-Էքսպրես» ՍՊԸ («Մյուլլյուն Պարաս» ընկ. խմբի անդամ): - Ապրանքային նշան - Մյուլլյուն փարաս «Տիգրյոնոկ» - Տեսակ - Բրնձի շիլա - Պատրաստման եղանակը - 1 չափաբաժին 40գ՝ 1/2 բաժակ (100 մլ) շիլայի խառնուրդ, 1 ¼-1½ բաժակ (250-300 մլ) ջուր կամ կաթ: Եռացնել ջուրը (կաթը), փաթիլները լցնել եռացող հեղուկի մեջ և եփել 4 րոպե՝ երբեմն խառնելով: - Արտադրանքի մեկ միավորի քաշը - 400գ - Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/ - Սպիտակուցներ - 7 գ - Ճարպեր - 1 գ - Ածխաջրեր - 74 գ - Էներգետիկ արժեքը` - 330 Կկալ - Պիտանելիության ժամկետ և պահպ. պայմանները - 16 ամիս: Պահել 20°С-ից ոչ բարձր ջերմաստիճանի և 75%-ից ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում - Արտադրող երկիր - Ռուսաստան 
«ԲԻՈ-ԲԻՈ» վարսակի շիլաներ լակտոբակտերիաներով
«ԲԻՈ-ԲԻՈ» վարսակի շիլաների նորարար շարքը լակտոբակտերիաներով է՝ lactobacilli Enterococcusfaecium L3: Դրանք ճնշում են պաթոգենների աճը, կարգավորում՝ միկրոֆլորան, օգնում են նորմալացնել նյութափոխանակությունը և ամրացնում իմունիտետը: Օրական սպառելով ընդամենը 1 փաթեթ՝ դուք կկարողանաք պաշտպանել մարսողական համակարգը վնասակար միկրոօրգանիզմներից և բարելավել աղեստամոքսային տրակտի աշխատանքը։
Եփել չի պահանջվում:
Շիլաների մեջ օգտագործվում է բարձրորակ և օգտակար հատկություններ պարունակող հատապտուղներ ու մրգեր:
Փաթեթիկների քաշը՝ 40գ
 Վարսակի շիլա լակտոբակտերիաներով 5*40գՍեղմեք մեծացնելու համար Վարսակի շիլա լակտոբակտերիաներով 5*40գՍեղմեք մեծացնելու համար - Դասական վարսակի շիլան լակտոբակտերիաներով է և չի պահանջում եփել: Պրոբիոտիկները օպտիմալ պայմաններ են ստեղծում մարդու սեփական աղիքային միկրոֆլորայի աճի և զարգացման համար, ապահովում են պաշտպանություն՝ վնասակար միկրոօրգանիզմներից, նպաստում են մարսողության բարելավմանը և իմունիտետի բարձրացմանը: - Արտադրող - «Կոլոս-Էքսպրես» ՍՊԸ («Մյուլլյուն Պարաս» ընկ. խմբի անդամ): - Ապրանքային նշան - «ԲԻՈ-ԲԻՈ» - Տեսակ - Վարսակի շիլա լակտոբակտերիաներով - Պատրաստման եղանակը - 1 չափաբաժին 40գ՝ 1/2 բաժակ (100 մլ) վարսակի խառնուրդ, 1 բաժակ (200 մլ) ջուր կամ կաթ: Եռացնել ջուրը (կաթը), փաթիլները լցնել եռացող հեղուկի մեջ և եփել 1 րոպե՝ երբեմն խառնելով: - Արտադրանքի մեկ միավորի քաշը - 200գ (5*40г) - Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/ - Սպիտակուցներ - 11 գ - Ճարպեր - 5.5 գ - Ածխաջրեր - 66 գ - Էներգետիկ արժեքը` - 350 Կկալ - Պիտանելիության ժամկետ և պահպ. պայմանները - 10 ամիս: Պահել 20°С-ից ոչ բարձր ջերմաստիճանի և 75%-ից ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում - Արտադրող երկիր - Ռուսաստան 
 Վարսակի շիլա անտառային հատապտուղներով  5*40գՍեղմեք մեծացնելու համար Վարսակի շիլա անտառային հատապտուղներով  5*40գՍեղմեք մեծացնելու համար - Դասական վարսակի շիլան լակտոբակտերիաներով է և չի պահանջում եփել: Պրոբիոտիկները օպտիմալ պայմաններ են ստեղծում մարդու սեփական աղիքային միկրոֆլորայի աճի և զարգացման համար, ապահովում են պաշտպանություն՝ վնասակար միկրոօրգանիզմներից, նպաստում են մարսողության բարելավմանը և իմունիտետի բարձրացմանը: - Արտադրող - «Կոլոս-Էքսպրես» ՍՊԸ («Մյուլլյուն Պարաս» ընկ. խմբի անդամ): - Ապրանքային նշան - «ԲԻՈ-ԲԻՈ» - Տեսակ - Վարսակի շիլա անտառային հատապտուղներով: Պարունակում է լակտոբակտերիաներ: - Պատրաստման եղանակը - 1 չափաբաժին 40գ՝ 1/2 բաժակ (100 մլ) վարսակի խառնուրդ, 1 բաժակ (200 մլ) ջուր կամ կաթ: Եռացնել ջուրը (կաթը), փաթիլները լցնել եռացող հեղուկի մեջ և եփել 1 րոպե՝ երբեմն խառնելով: - Արտադրանքի մեկ միավորի քաշը - 200գ (5*40г) - Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/ - Սպիտակուցներ - 10 գ - Ճարպեր - 5 գ - Ածխաջրեր - 67 գ - Էներգետիկ արժեքը` - 370 Կկալ - Պիտանելիության ժամկետ և պահպ. պայմանները - 10 ամիս: Պահել 20°С-ից ոչ բարձր ջերմաստիճանի և 75%-ից ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում - Արտադրող երկիր - Ռուսաստան 
 Վարսակի շիլա հապալասով և կաթով  5*40գՍեղմեք մեծացնելու համար Վարսակի շիլա հապալասով և կաթով  5*40գՍեղմեք մեծացնելու համար - Հապալասով և կաթով վարսակի շիլան լակտոբակտերիաներով է և չի պահանջում եփել: Պրոբիոտիկները օպտիմալ պայմաններ են ստեղծում մարդու սեփական աղիքային միկրոֆլորայի աճի և զարգացման համար, ապահովում են պաշտպանություն՝ վնասակար միկրոօրգանիզմներից, նպաստում են մարսողության բարելավմանը և իմունիտետի բարձրացմանը: - Արտադրող - «Կոլոս-Էքսպրես» ՍՊԸ («Մյուլլյուն Պարաս» ընկ. խմբի անդամ): - Ապրանքային նշան - «ԲԻՈ-ԲԻՈ» - Տեսակ - Վարսակի շիլա հապալասով և կաթով: Պարունակում է լակտոբակտերիաներ: - Պատրաստման եղանակը - 1 չափաբաժին 40գ՝ 1/2 բաժակ (100 մլ) վարսակի խառնուրդ, 1 բաժակ (200 մլ) ջուր կամ կաթ: Եռացնել ջուրը (կաթը), փաթիլները լցնել եռացող հեղուկի մեջ և եփել 1 րոպե՝ երբեմն խառնելով: - Արտադրանքի մեկ միավորի քաշը - 200գ (5*40г) - Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/ - Սպիտակուցներ - 13 գ - Ճարպեր - 4,5 գ - Ածխաջրեր - 65 գ - Էներգետիկ արժեքը` - 360 Կկալ - Պիտանելիության ժամկետ և պահպ. պայմանները - 10 ամիս: Պահել 20°С-ից ոչ բարձր ջերմաստիճանի և 75%-ից ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում - Արտադրող երկիր - Ռուսաստան 
 Վարսակի շիլա ընտրանի 4*40գՍեղմեք մեծացնելու համար Վարսակի շիլա ընտրանի 4*40գՍեղմեք մեծացնելու համար - Ընտրանին պարունակում է հապալասով և կաթով, ելակով և կաթով վարսակի շիլաներ լակտոբակտերիաներով, չեն պահանջում եփել: Պրոբիոտիկները օպտիմալ պայմաններ են ստեղծում մարդու սեփական աղիքային միկրոֆլորայի աճի և զարգացման համար, ապահովում են պաշտպանություն՝ վնասակար միկրոօրգանիզմներից, նպաստում են մարսողության բարելավմանը և իմունիտետի բարձրացմանը: - Արտադրող - «Կոլոս-Էքսպրես» ՍՊԸ («Մյուլլյուն Պարաս» ընկ. խմբի անդամ): - Ապրանքային նշան - «ԲԻՈ-ԲԻՈ» - Տեսակ - Վարսակի շիլա ընտրանի: Պարունակում է լակտոբակտերիաներ: - Պատրաստման եղանակը - 1 չափաբաժին 40գ՝ 1/2 բաժակ (100 մլ) վարսակի խառնուրդ, 1 բաժակ (200 մլ) ջուր կամ կաթ: Եռացնել ջուրը (կաթը), փաթիլները լցնել եռացող հեղուկի մեջ և եփել 1 րոպե՝ երբեմն խառնելով: - Արտադրանքի մեկ միավորի քաշը - 160 գ (4*40г) - Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/ - Սպիտակուցներ - 13 գ - Ճարպեր - 4,5 գ - Ածխաջրեր - 65 գ - Էներգետիկ արժեքը` - 360 Կկալ - Պիտանելիության ժամկետ և պահպ. պայմանները - 10 ամիս: Պահել 20°С-ից ոչ բարձր ջերմաստիճանի և 75%-ից ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում - Արտադրող երկիր - Ռուսաստան 
 Վարսակի շիլա լակտոբակտերիաներով 24*40գՍեղմեք մեծացնելու համար Վարսակի շիլա լակտոբակտերիաներով 24*40գՍեղմեք մեծացնելու համար - Դասական վարսակի շիլան լակտոբակտերիաներով է և չի պահանջում եփել: Պրոբիոտիկները օպտիմալ պայմաններ են ստեղծում մարդու սեփական աղիքային միկրոֆլորայի աճի և զարգացման համար, ապահովում են պաշտպանություն՝ վնասակար միկրոօրգանիզմներից, նպաստում են մարսողության բարելավմանը և իմունիտետի բարձրացմանը: - Արտադրող - «Կոլոս-Էքսպրես» ՍՊԸ («Մյուլլյուն Պարաս» ընկ. խմբի անդամ): - Ապրանքային նշան - «ԲԻՈ-ԲԻՈ» - Տեսակ - Վարսակի շիլա լակտոբակտերիաներով - Պատրաստման եղանակը - 1 չափաբաժին 40գ՝ 1/2 բաժակ (100 մլ) վարսակի խառնուրդ, 1 բաժակ (200 մլ) ջուր կամ կաթ: Եռացնել ջուրը (կաթը), փաթիլները լցնել եռացող հեղուկի մեջ և եփել 1 րոպե՝ երբեմն խառնելով: - Արտադրանքի մեկ միավորի քաշը - 960գ (24*40г) - Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/ - Սպիտակուցներ - 11 գ - Ճարպեր - 5.5 գ - Ածխաջրեր - 66 գ - Էներգետիկ արժեքը` - 350 Կկալ - Պիտանելիության ժամկետ և պահպ. պայմանները - 10 ամիս: Պահել 20°С-ից ոչ բարձր ջերմաստիճանի և 75%-ից ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում - Արտադրող երկիր - Ռուսաստան 
 Վարսակի շիլա անտառային հատապտուղներով  24*40գՍեղմեք մեծացնելու համար Վարսակի շիլա անտառային հատապտուղներով  24*40գՍեղմեք մեծացնելու համար - Դասական վարսակի շիլան լակտոբակտերիաներով է և չի պահանջում եփել: Պրոբիոտիկները օպտիմալ պայմաններ են ստեղծում մարդու սեփական աղիքային միկրոֆլորայի աճի և զարգացման համար, ապահովում են պաշտպանություն՝ վնասակար միկրոօրգանիզմներից, նպաստում են մարսողության բարելավմանը և իմունիտետի բարձրացմանը: - Արտադրող - «Կոլոս-Էքսպրես» ՍՊԸ («Մյուլլյուն Պարաս» ընկ. խմբի անդամ): - Ապրանքային նշան - «ԲԻՈ-ԲԻՈ» - Տեսակ - Վարսակի շիլա անտառային հատապտուղներով: Պարունակում է լակտոբակտերիաներ: - Պատրաստման եղանակը - 1 չափաբաժին 40գ՝ 1/2 բաժակ (100 մլ) վարսակի խառնուրդ, 1 բաժակ (200 մլ) ջուր կամ կաթ: Եռացնել ջուրը (կաթը), փաթիլները լցնել եռացող հեղուկի մեջ և եփել 1 րոպե՝ երբեմն խառնելով: - Արտադրանքի մեկ միավորի քաշը - 960գ (24*40г) - Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/ - Սպիտակուցներ - 10 գ - Ճարպեր - 5 գ - Ածխաջրեր - 67 գ - Էներգետիկ արժեքը` - 370 Կկալ - Պիտանելիության ժամկետ և պահպ. պայմանները - 10 ամիս: Պահել 20°С-ից ոչ բարձր ջերմաստիճանի և 75%-ից ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում - Արտադրող երկիր - Ռուսաստան 
 Վարսակի շիլա հապալասով 24*40գՍեղմեք մեծացնելու համար Վարսակի շիլա հապալասով 24*40գՍեղմեք մեծացնելու համար - Հապալասով և կաթով վարսակի շիլան լակտոբակտերիաներով է և չի պահանջում եփել: Պրոբիոտիկները օպտիմալ պայմաններ են ստեղծում մարդու սեփական աղիքային միկրոֆլորայի աճի և զարգացման համար, ապահովում են պաշտպանություն՝ վնասակար միկրոօրգանիզմներից, նպաստում են մարսողության բարելավմանը և իմունիտետի բարձրացմանը: - Արտադրող - «Կոլոս-Էքսպրես» ՍՊԸ («Մյուլլյուն Պարաս» ընկ. խմբի անդամ): - Ապրանքային նշան - «ԲԻՈ-ԲԻՈ» - Տեսակ - Վարսակի շիլա հապալասով: Պարունակում է լակտոբակտերիաներ: - Պատրաստման եղանակը - 1 չափաբաժին 40գ՝ 1/2 բաժակ (100 մլ) վարսակի խառնուրդ, 1 բաժակ (200 մլ) ջուր կամ կաթ: Եռացնել ջուրը (կաթը), փաթիլները լցնել եռացող հեղուկի մեջ և եփել 1 րոպե՝ երբեմն խառնելով: - Արտադրանքի մեկ միավորի քաշը - 960գ (24*40г) - Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/ - Սպիտակուցներ - 13 գ - Ճարպեր - 4,5 գ - Ածխաջրեր - 65 գ - Էներգետիկ արժեքը` - 360 Կկալ - Պիտանելիության ժամկետ և պահպ. պայմանները - 10 ամիս: Պահել 20°С-ից ոչ բարձր ջերմաստիճանի և 75%-ից ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում - Արտադրող երկիր - Ռուսաստան 
 Վարսակի թեփով 24*40գՍեղմեք մեծացնելու համար Վարսակի թեփով 24*40գՍեղմեք մեծացնելու համար - Վարսակի թեփով շիլան լակտոբակտերիաներով է և չի պահանջում եփել: Պրոբիոտիկները օպտիմալ պայմաններ են ստեղծում մարդու սեփական աղիքային միկրոֆլորայի աճի և զարգացման համար, ապահովում են պաշտպանություն՝ վնասակար միկրոօրգանիզմներից, նպաստում են մարսողության բարելավմանը և իմունիտետի բարձրացմանը: - Արտադրող - «Կոլոս-Էքսպրես» ՍՊԸ («Մյուլլյուն Պարաս» ընկ. խմբի անդամ): - Ապրանքային նշան - «ԲԻՈ-ԲԻՈ» - Տեսակ - Վարսակի թեփով շիլա: Պարունակում է լակտոբակտերիաներ: - Պատրաստման եղանակը - 1 չափաբաժին 40գ՝ 1/2 բաժակ (100 մլ) վարսակի խառնուրդ, 1 բաժակ (200 մլ) ջուր կամ կաթ: Եռացնել ջուրը (կաթը), փաթիլները լցնել եռացող հեղուկի մեջ և եփել 1 րոպե՝ երբեմն խառնելով: - Արտադրանքի մեկ միավորի քաշը - 960գ (24*40г) - Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/ - Սպիտակուցներ - 15 գ - Ճարպեր - 7 գ - Ածխաջրեր - 51 գ - Էներգետիկ արժեքը` - 350 Կկալ - Պիտանելիության ժամկետ և պահպ. պայմանները - 10 ամիս: Պահել 20°С-ից ոչ բարձր ջերմաստիճանի և 75%-ից ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում - Արտադրող երկիր - Ռուսաստան 
 Վարսակի շիլա  ելակով և կաթով 24*40գՍեղմեք մեծացնելու համար Վարսակի շիլա  ելակով և կաթով 24*40գՍեղմեք մեծացնելու համար - Ընտրանին պարունակում է հապալասով և կաթով, ելակով և կաթով վարսակի շիլաներ լակտոբակտերիաներով, չեն պահանջում եփել: Պրոբիոտիկները օպտիմալ պայմաններ են ստեղծում մարդու սեփական աղիքային միկրոֆլորայի աճի և զարգացման համար, ապահովում են պաշտպանություն՝ վնասակար միկրոօրգանիզմներից, նպաստում են մարսողության բարելավմանը և իմունիտետի բարձրացմանը: - Արտադրող - «Կոլոս-Էքսպրես» ՍՊԸ («Մյուլլյուն Պարաս» ընկ. խմբի անդամ): - Ապրանքային նշան - «ԲԻՈ-ԲԻՈ» - Տեսակ - Վարսակի շիլա ելակով և կաթով: Պարունակում է լակտոբակտերիաներ: - Պատրաստման եղանակը - 1 չափաբաժին 40գ՝ 1/2 բաժակ (100 մլ) վարսակի խառնուրդ, 1 բաժակ (200 մլ) ջուր կամ կաթ: Եռացնել ջուրը (կաթը), փաթիլները լցնել եռացող հեղուկի մեջ և եփել 1 րոպե՝ երբեմն խառնելով: - Արտադրանքի մեկ միավորի քաշը - 960 գ (24*40г) - Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/ - Սպիտակուցներ - 13 գ - Ճարպեր - 4,5 գ - Ածխաջրեր - 65 գ - Էներգետիկ արժեքը` - 360 Կկալ - Պիտանելիության ժամկետ և պահպ. պայմանները - 10 ամիս: Պահել 20°С-ից ոչ բարձր ջերմաստիճանի և 75%-ից ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում - Արտադրող երկիր - Ռուսաստան 



