VAS GroupVAS Group

Խոհարարական խորհուրդներ՝ մակարոն

VAS Group

Եվ ինչու՞ է իտալական մակարոնը նախընտրելի: Հարց, որը յուրաքանչյուրիս հետաքրքրում է:

Գաղտնիքը՝ ալյուրն է: 

Ռուսական մակարոնները պատրաստվում են ցորենի փափուկ տեսակներից, պարունակում են քիչ օգտակար վիտամիններ և միկրոէլեմենտներ, բարձրացնում են օրգանիզմի գլիկեմիկ ինդեքսը՝ ինչը հանգեցնում է քաշի ավելացմանը:

Ի տարբերություն ռուսական մակարոնների,  իտալական մակարոնները պատրաստվում են ցորենի կարծր տեսակից, պահպանելով կարծ ցորենի բոլոր օգտակար վիտամինները, հանքանյութերն ու ամինաթթուները: Չեն բարձրացնում օրգամիզմի գլիկեմիկ ինդեքսը և մարսվում են ավելի դանդաղ՝ չհանգեցնելով գիրացմանը:  

Այնպես որ, հետևելով առողջ սննդակարգին, չի նշանակում, որ չի կարելի ուտել մակարոններ, պետք է ընտրել իտալականը՝ կարծր ցորենից:

Նշենք՝ MALTAGLIATI մակարոններն արտադրվում են Իտալիայում,  «Պաստիֆիցիո Ֆաբիանելլի» ընկերության կողմից: Ընկերությունը պահպանում է Ֆաբիանելլի ընտանիքի ավելի քան հինգ սերնդի սերն ու նվիրվածությունը ավանդական մակարոնների պատրաստման մեթոդներին: Հավատարիմ մնալով իր արտադրանքի ավանդական իտալական որակին, անընդհատ որոնում է նոր տեխնոլոգիաներ` իր սպառողին  առաջարկելով անկրկնելի բույր ու համ ունեցող մակարոնեղենի լայն տեսականի:

! Իտալական մակարոնները պատրաստելիս անհրաժեշտ է հետևել տուփի վրա նշված պատրաստման ժամանակին: