Խոհարարական խորհուրդներ՝ մակարոն

Եվ ինչու՞ է իտալական մակարոնը նախընտրելի: Հարց, որը յուրաքանչյուրիս հետաքրքրում է:
Գաղտնիքը՝ ալյուրն է:
Ռուսական մակարոնները, հիմնականում, պատրաստվում են ցորենի փափուկ տեսակներից, պարունակում են քիչ օգտակար վիտամիններ և միկրոէլեմենտներ, բարձրացնում են օրգանիզմի գլիկեմիկ ինդեքսը՝ ինչը հանգեցնում է քաշի ավելացմանը:
Ի տարբերություն ռուսական մակարոնների, իտալական մակարոնները պատրաստվում են ցորենի կարծր տեսակից, պահպանելով կարծ ցորենի բոլոր օգտակար վիտամինները, հանքանյութերն ու ամինաթթուները: Չեն բարձրացնում օրգամիզմի գլիկեմիկ ինդեքսը և մարսվում են ավելի դանդաղ՝ չհանգեցնելով գիրացմանը:
Այնպես որ, հետևելով առողջ սննդակարգին, չի նշանակում, որ չի կարելի ուտել մակարոններ, պետք է ընտրել իտալականը՝ կարծր ցորենից:
Նշենք՝ MALTAGLIATI մակարոններն արտադրվում են Իտալիայում, «Պաստիֆիցիո Ֆաբիանելլի» ընկերության կողմից: Ընկերությունը պահպանում է Ֆաբիանելլի ընտանիքի ավելի քան հինգ սերնդի սերն ու նվիրվածությունը ավանդական մակարոնների պատրաստման մեթոդներին: Հավատարիմ մնալով իր արտադրանքի ավանդական իտալական որակին, անընդհատ որոնում է նոր տեխնոլոգիաներ` իր սպառողին առաջարկելով անկրկնելի բույր ու համ ունեցող մակարոնեղենի լայն տեսականի:
! Իտալական մակարոնները պատրաստելիս անհրաժեշտ է հետևել տուփի վրա նշված պատրաստման ժամանակին: