VAS GroupVAS Group
Զոլոտոյ Պետուշոկ

Զոլոտոյ Պետուշոկ

Արտադրող երկիր՝ Ռուսաստանի Դաշնություն

"Պրոդուկտի Պիտանիա ԿոմբինատՍՊԸ

Հենց "Զոլոտոյ Պետուշոկ"-ն է Ռուսաստանում սկսել առաջին անգամ արտադրել նագեթները: Արտադրությունը սկսվել է 1998 թ.-ին և տարիներ շարունակ  կիրառել է իր անգին փորձն ու ժամանակակից տեխնոլոգիաները:

"Զոլոտոյ Պետուշոկ"-ի արտադրանքը արտադրվում է Կալինինգրադում: Արտադրանքի անվտանգությունն ու որակն ապահովվում է շնորհիվ հետևյալ  գործոնների.

Հումքի բարձր որակ
Բնական բաղադրիչներ
Ժամանակակից տեխնոլոգիաներ
Սննդի անվտանգության պահպանում
Որակի խիստ վերահսկում արտադրության բոլոր փուլերում
Ժամանակակից ստանդարտներին համապատասխան արտադրություն

Պաշտոնական կայք՝ ppitania.ru

"Զոլոտոյ Պետուշոկ" -ի  անգերազանցելի համի գաղտնիքն իր բնական բաղադրության մեջ է: Բաղադրությունը նույնքան պարզ է, որքան որ, եթե դրանք պատրաստված լինեին Ձեր տան խոհանոցում:

"Զոլոտոյ Պետուշոկ" -ն  առաջարկում է նագեթների ամենամեծ տեսականին և այլ համեղ ուտեստների, որոնց յուրահատուկ համն ամեն օր կկարողանաք բաղահայտել:

  • Նագեթներ հավի ճտի մսից Նագեթներ հավի ճտի մսից "Ավանդական"Սեղմեք մեծացնելու համար

    Խոհարարական արտադրանք թռչնամսից՝ սառեցված, կտրատած:

    Արտադրող՝ «Պրոդուկտի պիտանիա Կոմբինատ», Ռուստաստան

    Փաթեթավորումը՝ 

    • Փաթեթավորում՝ տուփ
    • Զտաքաշը՝  300գ.
     

                

    Բաղադրությունը՝

    հավի ճտի միս (կրծքամիս), խմելու ջուր, պաքսիմատ, հավի մաշկ, ցորենի ալյուր, բուսայուղ, սոյայի ալյուր, եգիպտացորենի օսլա, սննդային մանրաթելեր, կերակրի աղ, ոլոռի օսլա, ձվի սպիտակուց, շաքար, բուրավետիչներ (պարունակում են հակաօքսիդանտ՝ կիտրոնաթթու), դեքստրոգ, սպիտակ պղպեղի խտանյութ:

    Սննդային արժեքը 100գր-ում`

    • Սպիտակուցներ` 10.1 գ.
    • Ճարպեր` 12.4 գ.
    • Ածխաջրեր` 21.5 գ
    • Էներգետիկ արժեք` 238 կկալ

     

    Պիտանելիության ժամկետը`  12 ամիս, -18ºC ջերմաստիճանի դեպքում:

     

    Պատրաստման եղանակը՝

    Թավա՝ տապակել 2-3 րոպե ամեն կողմից միջին կրակի վրա, ոչ շատ բուսական յուղով՝ մինչև մթերքի ամբողջովին տաքանալը:

    Ճարպաջեռոց՝ տաքացնել 3-4 րոպե 160օC մինչև մթերքի ամբողջովին տաքանալը:

    Ջեռոց՝ նախապես 200 օC  տաքացրած ջեռոցում տաքացնել 8-10 րոպե, մեկ անգամ շրջել, մինչև մթերքի ամբողջովին տաքանալը:



     

     

  • Նագեթներ հավի ճտի մսից Նագեթներ հավի ճտի մսից "Խրթխրթան"Սեղմեք մեծացնելու համար

    Խոհարարական արտադրանք թռչնամսից՝ սառեցված, կտրատած:

    Արտադրող՝ «Պրոդուկտի պիտանիա Կոմբինատ», Ռուստաստան

    Փաթեթավորումը՝ 

    • Փաթեթավորում՝ տուփ
    • Զտաքաշը՝  300գ.
     

                

    Բաղադրությունը՝

    հավի ճտի միս (կրծքամիս), խմելու ջուր, պաքսիմատ, հավի մաշկ, ցորենի ալյուր, բուսայուղ, եգիպտացորենի ալյուր, ցորենի օսլա, կերակրի աղ, փխրեցուցիչներ, կաթի չոր շիճուկ, սոյայի ալյուր, սննդային մանրաթելեր, բրնձի ալյուր,շաքար, պապրիկայի խտանյութ,  բուրավետիչներ (պարունակում են հակաօքսիդանտ՝ կիտրոնաթթու), եգիպտացորենի օսլա, ոլոռի օսլա, ձվի սպիտակուց, դեքստրոգ, սպիտակ պղպեղի խտանյութ:

    Սննդային արժեքը 100գր-ում`

    • Սպիտակուցներ` 10,9 գ.
    • Ճարպեր` 8,8 գ.
    • Ածխաջրեր` 15,3 գ
    • Էներգետիկ արժեք` 184 կկալ

     

    Պիտանելիության ժամկետը`  12 ամիս, -18ºC ջերմաստիճանի դեպքում:

     

    Պատրաստման եղանակը՝

    Թավա՝ տապակել 2-3 րոպե ամեն կողմից միջին կրակի վրա, ոչ շատ բուսական յուղով՝ մինչև մթերքի ամբողջովին տաքանալը:

    Ճարպաջեռոց՝ տաքացնել 3-4 րոպե 160°С մինչև մթերքի ամբողջովին տաքանալը:

    Ջեռոց՝ նախապես 200 °С տաքացրած ջեռոցում տաքացնել 8-10 րոպե, մեկ անգամ շրջել, մինչև մթերքի ամբողջովին տաքանալը:

  • Նագեթներ հավի մսից դասական Նագեթներ հավի մսից դասական Սեղմեք մեծացնելու համար

    Խոհարարական արտադրանք թռչնամսից՝ սառեցված, կտրատած:

    Արտադրող՝ «Պրոդուկտի պիտանիա Կոմբինատ», Ռուստաստան

    Փաթեթավորումը՝ 

    • Փաթեթավորում՝ տուփ
    • Զտաքաշ՝  300գ.
     

                

    Բաղադրությունը՝

    հավի միս (կրծքամիս), խմելու ջուր, պաքսիմատ, հավի մաշկ, ցորենի ալյուր, բուսայուղ, եգիպտացորենի օսլա, կերակրի աղ, սոյայի ալյուր, սննդային մանրաթելեր, շաքար, պապրիկայի խտանյութ, բուրավետիչներ (պարունակում են հակաօքսիդանտ՝ կիտրոնաթթու),  ձվի սպիտակուց, դեքստրոգ, սպիտակ պղպեղի խտանյութ: 

    Սննդային արժեքը 100գր-ում`

    • Սպիտակուցներ` 11,2 գ.
    • Ճարպեր` 9,2 գ.
    • Ածխաջրեր` 21 գ
    • Էներգետիկ արժեք` 211,6 կկալ

     

    Պիտանելիության ժամկետը`  12 ամիս, -18ºC ջերմաստիճանի դեպքում:

     

    Պատրաստման եղանակը՝

    Թավա՝ տապակել 2-3 րոպե ամեն կողմից միջին կրակի վրա, ոչ շատ բուսական յուղով՝ մինչև մթերքի ամբողջովին տաքանալը:

    Ճարպաջեռոց՝ տաքացնել 3-4 րոպե 160°С մինչև մթերքի ամբողջովին տաքանալը:

    Ջեռոց՝ նախապես 200 °С տաքացրած ջեռոցում տաքացնել 8-10 րոպե, մեկ անգամ շրջել, մինչև մթերքի ամբողջովին տաքանալը:

  • Նագեթներ՝ հավի ճտի մսից պանրով, պաքսիմատապատՆագեթներ՝ հավի ճտի մսից պանրով, պաքսիմատապատՍեղմեք մեծացնելու համար

    Խոհարարական արտադրանք թռչնամսից՝ սառեցված, կտրատած:

    Արտադրող՝ «Պրոդուկտի պիտանիա Կոմբինատ», Ռուստաստան

    Փաթեթավորումը՝ 

    • Փաթեթավորում՝ տուփ
    • Զտաքաշը՝  300գ.
     

                

    Բաղադրությունը՝

    հավի ճտի միս (կրծքամիս), խմելու ջուր, պաքսիմատ, հավի մաշկ, բուսական յուղ, ցորենի ալյուր, հալած պանիր, սոյայի ալյուր, եգիպտացորենի օսլա, սննդային մանրաթելեր, կերակրի աղ, ոլոռի օսլա, ձվի սպիտակուց, շաքար, բուրավետիչներ (պարունակում են համային ուժեղացուցիչներ՝ նատրիումի գլյուտամատ), դեքստրոգ, սպիտակ պղպեղի խտանյութ:

    Սննդային արժեքը 100գր-ում`

    • Սպիտակուցներ` 10.4 գ.
    • Ճարպեր` 12 գ.
    • Ածխաջրեր` 16.8 գ
    • Էներգետիկ արժեք` 216,8 կկալ

    Պիտանելիության ժամկետը`  12 ամիս, -18ºC ջերմաստիճանի դեպքում:

     

    Պատրաստման եղանակը՝

    Թավա՝ տապակել 2-3 րոպե ամեն կողմից միջին կրակի վրա, ոչ շատ բուսական յուղով՝ մինչև մթերքի ամբողջովին տաքանալը:

    Ճարպաջեռոց՝ տաքացնել 3-4 րոպե 160օC մինչև մթերքի ամբողջովին տաքանալը:

    Ջեռոց՝ նախապես 200օC  տաքացրած ջեռոցում տաքացնել 8-10 րոպե, մեկ անգամ շրջել, մինչև մթերքի ամբողջովին տաքանալը:

  • Նագեթներ Նագեթներ "Վկուսնյաշկի"Սեղմեք մեծացնելու համար

    Խոհարարական արտադրանք թռչնամսից՝ սառեցված, կտրատած:

    Արտադրող՝ «Պրոդուկտի պիտանիա Կոմբինատ», Ռուստաստան

    Փաթեթավորումը՝ 

    • Փաթեթավորում՝ տուփ
    • Զտաքաշը՝  300գ.
     

             

    Բաղադրությունը՝

    հավի ճտի միս, խմելու ջուր, պաքսիմատ, հավի մաշկ, ցորենի տաշեղ, բուսական յուղ, ինուլին, սոյայի ալյուր, եգիպտացորենի օսլա, սննդային մանրաթելեր, կերակրի աղ, ոլոռի օսլա, ձվի սպիտակուց, շաքար, սպիտակ պղպեղի խտանյութ:

    Սննդային արժեքը 100գր-ում`

    • Սպիտակուցներ` 11 գ.
    • Ճարպեր` 11,6 գ.
    • Ածխաջրեր` 15,7 գ
    • Էներգետիկ արժեք` 211,2 կկալ

     

    Պիտանելիության ժամկետը`  12 ամիս, -18ºC ջերմաստիճանի դեպքում:

     

    Պատրաստման եղանակը՝

    Թավա՝ տապակել 2-3 րոպե ամեն կողմից միջին կրակի վրա, ոչ շատ բուսական յուղով՝ մինչև ապրանքի ամբողջովին տաքանալը:

    Ճարպաջեռոց՝ տաքացնել 3-4 րոպե 160օC մինչև ապրանքի ամբողջովին տաքանալը:

     


  • Սթեյք՝ հավի ճտի մսից պաքսիմատապատՍթեյք՝ հավի ճտի մսից պաքսիմատապատՍեղմեք մեծացնելու համար

    Խոհարարական արտադրանք թռչնամսից՝ սառեցված, կտրատած:

    Արտադրող՝ «Պրոդուկտի պիտանիա Կոմբինատ», Ռուստաստան

    Փաթեթավորումը՝ 

    • Փաթեթավորում՝ տուփ
    • Զտաքաշը՝  280գ.
     

                

    Բաղադրությունը՝

    հավի ճտի միս (կրծքամիս), խմելու ջուր, պաքսիմատ, հավի մաշկ, բուսական յուղ, ցորենի ալյուր, սոյայի մանրաթել, եգիպտացորենի օսլա, ոլոռի օսլա, կերակրի աղ, շաքար, բանջարեղենի համեմունքներ,  ձվի սպիտակուց, սննդային մանրաթելեր:

    Սննդային արժեքը 100գր-ում`

    • Սպիտակուցներ` 13 գ.
    • Ճարպեր` 11 գ.
    • Ածխաջրեր` 19 գ
    • Էներգետիկ արժեք`227 կկալ

     

    Պիտանելիության ժամկետը` 

    12 ամիս, -18ºC ջերմաստիճանի դեպքում:

     

    Պատրաստման եղանակը՝

    Թավա՝ տաքացնել 2-3 րոպե ամեն կողմից միջին կրակի վրա, ոչ շատ բուսական յուղով՝ մինչև մթերքի ամբողջովին տաքանալը:

    Ճարպաջեռոց՝ տաքացնել160օC - 180օC  մինչև մթերքի ամբողջովին տաքանալը:

    Ջեռոց՝  տաքացնել 160օC -180օC,  մինչև մթերքի ամբողջովին տաքանալը:


  • Հավի խորտիկ Հավի խորտիկ "Չիքեն ֆրայսՍեղմեք մեծացնելու համար

    Հավի խորտիկ "Չիքեն ֆրայս

    Խոհարարական արտադրանք թռչնամսից՝ սառեցված, կտրատած:

    Արտադրող՝ «Պրոդուկտի պիտանիա Կոմբինատ», Ռուստաստան

    Փաթեթավորումը՝ 

    • Փաթեթավորում՝ փաթեթ
    • Զտաքաշը՝  200 գ.
     

    Բաղադրությունը՝

    հավի ճտի միս, պաքսիմատի խառնուրդ (ցորենի ալյուր, խմելու ջուր, խմորիչ, աղ, բրձի ալյուր, շաքար, պապրիկա, կարմիր պղպեղի բնական բուրավետիչ, կարմիր պղպեղ չիլի, նեխուր, տապիոկայի օսլա, փխրեցուցիչներ), պատիճավոր պղպեղ, քիմիոն, օրեգանո, չորացրած սխտոր, եգիպտացորենի ալյուր, սև պղպեղի խտանյութ, սխտորի յուղ, խոնավությունը պահպանող հավելումներ, աղացած քաղցր պապրիկա:

    Սննդային արժեքը 100գր-ում`

    • Սպիտակուցներ` 12,9 գ.
    • Ճարպեր` 11,8 գ.
    • Ածխաջրեր` 25,2 գ
    • Էներգետիկ արժեք`258,6 կկալ

     

    Պիտանելիության ժամկետը`  12 ամիս, -18ºC ջերմաստիճանի դեպքում:

     

    Պատրաստման եղանակը՝

    Թավա՝ ամեն կողմը տապակել 1 րոպե յուղի քիչ քանակությամբ, մինչև մթերքի ամբողջական տաքացումը:

    Միկրոալիքային վառարան՝ տաքացնել 1,5-2 СВЧ ռեժիմով, 700W հզորությամբ մինչև րոպե 160օC մինչև մթերքի ամբողջովին տաքացումը: Միկրոալիքային վառարանում տաքացնելիս մթերքը չի ստանում խրթխրթան կեղև:

  • Պանրային ձողիկներ  պաքսիմատապատՊանրային ձողիկներ պաքսիմատապատՍեղմեք մեծացնելու համար

    Պանրային ձողիկներ  պաքսիմատապատ

    Մթերք պանրից սառեցված (կիսապատրաստուկ)

    Արտադրող՝ «Պրոդուկտի պիտանիա Կոմբինատ», Ռուստաստան

    Փաթեթավորումը՝ 

    • Փաթեթավորում՝ փաթեթ
    • Զտաքաշը՝  300 գ.
     

    Բաղադրությունը՝

    պանիր (կովի պաստերիզացված կաթից) պաքսիմատ, խմելու ջուր, ցորենի ալյուր, բուսայուղ, սոյայի ալյուր, եգիպտացորենի օսլա, չորացրած սխտոր, յուղազերծված չոր կաթ, ձվամթերք, շաքար, կերակրի աղ, կարմիր պղպեղ:

    Սննդային արժեքը 100գր-ում`

    • Սպիտակուցներ` 13,8 գ.
    • Ճարպեր` 14,4 գ.
    • Ածխաջրեր` 24,9 գ
    • Էներգետիկ արժեք`284,4 կկալ

     

    Պիտանելիության ժամկետը`  12 ամիս, -18ºC ջերմաստիճանի դեպքում:


    Պատրաստման եղանակը՝

    Թավա՝ ամեն կողմը տապակել 1 րոպե, միջին կրակի վրա, նախապես տաքացված բուսական յուղի քիչ քանակությամբ: Պատրաստի մթերքը դնել ափսեի մեջ և 1,5-2 րոպե  ծածկել փայլաթիթեղով:

    Ճարպաջեռոց՝ տապակել 1,5-2 րոպե՝ 180օC ջերմությամբ:  Պատրաստի մթերքը դնել ափսեի մեջ և 1,5-2 րոպե  ծածկել փայլաթիթեղով:

    Խորհուրդ չի տրվում պատրաստել ջեռոցի կամ միկրոալիքային վառարանի մեջ:

  • Սիրկոին՝ պանրային մանրադրամներ հալապենյո պղպեղով: Սիրկոին՝ պանրային մանրադրամներ հալապենյո պղպեղով: Սեղմեք մեծացնելու համար

    Սիրկոին՝ պանրային մանրադրամներ հալապենյո պղպեղով

    Մթերք պանրից սառեցված (կիսապատրաստուկ)

    Արտադրող՝ «Պրոդուկտի պիտանիա Կոմբինատ», Ռուստաստան

    Փաթեթավորումը՝ 

    • Փաթեթավորում՝ փաթեթ
    • Զտաքաշը՝  200 գ.
     

    Բաղադրությունը՝

    պանիր (կովի պաստերիզացված կաթից) պաքսիմատի խառնուրդ, կերակրի աղ, բուսական յուղ, ցորենի դեքստրոգ, քրքում, շաքար, թթվայնության կարգավորիչ սառցե քացախաթթու, պապրիկայի խտանյութ, ալյուրի որակավորիչ, խմելու ջուր, ցորենի ալյուր, ցորենի օսլա, չորացրած սխտոր, մարինացված հալապենյո պղպեղ, եգիպտացորենի օսլա, կարտոֆիլի օսլա:

    Սննդային արժեքը 100գր-ում`

    • Սպիտակուցներ` 11,6 գ.
    • Ճարպեր` 13,6 գ.
    • Ածխաջրեր` 26,1 գ
    • Էներգետիկ արժեք`273,2 կկալ

     

    Պիտանելիության ժամկետը`  12 ամիս, -18ºC ջերմաստիճանի դեպքում:


    Պատրաստման եղանակը՝

    Թավա՝ ամեն կողմը տապակել 1 րոպե, միջին կրակի վրա, նախապես տաքացված բուսական յուղի քիչ քանակությամբ: Պատրաստի մթերքը դնել ափսեի մեջ և 1,5-2 րոպե  ծածկել փայլաթիթեղով:

    Ճարպաջեռոց՝ տապակել 1,5-2 րոպե՝ 180օC ջերմությամբ:  Պատրաստի մթերքը դնել ափսեի մեջ և 1,5-2 րոպե  ծածկել փայլաթիթեղով:

    Խորհուրդ չի տրվում պատրաստել ջեռոցի կամ միկրոալիքային վառարանի մեջ: